Tarifarea incarcarilor in PARCARI PUBLICE

Statiile de incarcare prezinta o noua oportuinitate de a iti dezvolta afacerea. Oferim o solutie independenta care incarca masinile electrice fara ca tu sa iti faci griji. Clientii sunt multumiti, costurile cu energia sunt acoperite si veniturile se incaseaza automat.

Tarifarea automata a incarcarilor

Utilizatorii gasesc usor statiile in aplicatia Plugpoint (IOS & Android), incep incarcarea si efectueaza platile. Facturile se emit automat pentru fiecare tranzactie, iar tu incasezi venituri in urma fiecarei incarcari. Pentru noi este important sa oferim o solutie de calitate si usor de utilizat, atat pentru clienti, cat si pentru afacerea ta.

Third image

Administrare online a sistemului de incarcare

Statiile de incarcare pot fi administrate cu usurinta de la distanta prin platforma online Plugpoint. Tu decizi preturile pentru serviciile de incarare, individual pentru fiecare locatie. In urma incarcarilor, poti analiza statistici detaliate despre tranzactii, costuri, venituri si comportament de utilizare. Ai controlul si esti mereu informat astfel incat sa iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta.

Balansarea puterii de incarcare

De multe ori, infrastructura electrica a locatiei nu permite instalarea unui sistem de incarcare cu o putere foarte mare. Tehnologia pentru balansarea puterii este recomandata pentru distribuirea energiei cat mai eficient astfel incat sa deservesti cat mai multi clienti.

CONTACTEAZA-NE