Banner acasa

Descopera solutiile de incarcare pentru ACASA

Stim ca sporul de putere de acasa poate reprezenta o limitare, de accea am pregatit mai multe solutii de incarcare. Poti alege statii cu puteri de incarcare configurabile sau solutii SMART care masoara in timp real consumul casei tale pentru a pune la dispozitie masinii electrice puterea disponibila.

Statii de incarcare PLUG & CHARGE

Statii de incarcare PLUG & CHARGE

Statiile de incarcare PLUG & CHARGE sunt o solutie simpla in care putem limita puterea de incarcare direct din productie. Astfel, atunci cand conectezi masina electrica, incarcarea incepe automat la puterea stabilita de tine. Aceasta limitare poate fi scoasa ulterior daca in viitor vei avea la dispozitie un spor de putere mai mare.

CONTACTEAZA-NE
Statii de incarcare SMART

Statii de incarcare SMART

O statie de incarcare SMART presupune o interfata online prin care comunici cu ea live pentru stabilirea puterii de incarcare, pentru programarea incarcarilor si pentru vizualizarea istoricului de incarcari. Asadar, ai controlul de la distanta. Masina ta electrica se va incarca cu puterea stabilita de tine, atunci cand decizi tu.

CONTACTEAZA-NE
Statii de incarcare LOAD BALANCING

Statii de incarcare LOAD BALANCING

Solutiile de Load Balancing comunica cu casa ta pentru a sti mereu cata putere este disponibila pentru a incarca masina cat mai eficient fara suprasolicitarea circuitului electric. Te incurajam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie dedicata casei si masinii tale electrice.

CONTACTEAZA-NE